Evenementen

Kalender

InterClassics Classic Car Show
Brussels Expo, Belgiëplein 1

18|19|20 november 2022
18 nov. 10:00u – 21:00u
20 nov. 10:00u – 18:00u

Scrap Car Adventure tour
Van België naar Praag

29 januari – 3 februari 2023

Hot Pursuit Rally
Antwerpen

22 april 2023
09:00u – 18:00u

ACCC Cars & Coffee

To be determined

Pole Position Rally
Antwerpen

To be determined
09:00u – 18:00u

Rally

De Antwerp Classic Car Club biedt tweejaarlijks een uniek rally-event voor oldtimerliefhebbers in Antwerpen. Voor de rally officieel van start gaat, worden deelnemers doorgaans ontvangen met een brunch op een vooraf afgesproken locatie rondom Antwerpen. Deel 1 van de rally zal vervolgens een klassieke bolleke pijl opstelling volgen, waarbij men extra punten kan verdienen met unieke oefeningen. Na een korte stop met koffie en gebak zal deel 2 een meer competitieve opstelling volgen bestaande uit twee specifieke oefeningen en een visgraat. Na dit alles eindigt de rondrit bij een gesponsord café voor een welverdiend drankje. Bij deze laatste locatie zullen ook de prijzen uitgedeeld worden aan de drie winnaars met de beste score, alsook aan het beste equipe en de mooiste auto. Volg ons op Instagram en Facebook voor updates over de time trial en de tweejaarlijkse rally-events.

Cars & Coffee

Voor wie graag over auto’s praat, nieuwe mensen ontmoet en buitengewone klassiekers bewondert, is dit het uitgelezen evenement. Een keer per jaar organiseert de Antwerp Classic Car Club een gezellige Cars & Coffee waar autoliefhebbers, of ze nu lid zijn of niet, hun passie met elkaar kunnen delen.

Heeft u zelf een auto ouder dan 1993 in uw bezit? Laat haar dan dan dit jaar weer schitteren in de voorjaarszon terwijl u geniet van een hapje, een drankje en een fijn gezelschap.

Meer informatie over de datum en locatie zal binnenkort bekend gemaakt worden op onze Facebook en Instagram pagina. Tot snel!